Het kan natuurlijk zijn dat je niet tevreden bent over het door ons geleverde artikel. Dan kun je het artikel natuurlijk retourneren.

Zo werkt het:

  1. Mail of bel ons en we helpen je verder.
  2. Vul het formulier in stuur dit mee met het artikel.
  3. Wanneer we het artikel ontvangen hebben krijg je een bevestiging per e-mail.
  4. Wij zullen je aanvraag beoordelen en nemen contact met je op over de verdere afhandeling.

Opsturen en beoordeling

Bij het terugsturen van het artikel is het van belang om het formulier zo duidelijk mogelijk in te vullen. Dit zal een snelle afhandeling bevorderen. Stuur het ingevulde formulier mee met het artikel.
Bij bestellingen door bedrijven en bij grote bestellingen wordt een pakbon meegestuurd. Heb je de pakbon nog? Stuur deze dan ook mee.

Stuur je iets retour dan is dit voor je eigen risico. Multitools.nl is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van de artikelen die retour gezonden worden.

Na het ontvangen van het artikel zullen wij je aanvraag beoordelen en nemen dan contact met je op over het resultaat van de beoordeling en de verder afhandeling.

Terugbetaling of (om)ruilen

Bij het retourneren van een artikel heb je de keuze om hetzelfde artikel weer te ontvangen. Wij zullen dan zo snel mogelijk het artikel naar je opsturen.
Je kunt er ook voor kiezen om een ander artikel te ontvangen, dat is natuurlijk geen probleem. Is dit artikel duurder of goedkoper dan nemen we contact met je op over de bijbetaling of wat we terugstorten.
Kies je ervoor om het artikel niet (om) te ruilen dan zullen wij het geld binnen 7 dagen terugstorten. Hierover nemen we dan contact met je op.

Bij welke keuze je ook maakt is het van belang dat je ons binnen 14 dagen na het ontvangen van het artikel hebt laten weten dat je dit artikel wilt retourneren.